Topp 10 sommerhageopplevelser: Gled deg til en fargerik og frodig juli!

10. juli 2023

Sommeren har endelig kommet, og vi ønsker å dele gleden over hagens skjønnhet med deg. Juli måned er en fantastisk tid for å nyte utendørslivet og oppleve den unike gleden hagen kan bringe.

Enten du er en hageentusiast eller bare ønsker å finne ro og glede i naturen, har vi satt sammen en liste over de 10 beste sommerhageopplevelsene som vil få deg til å smile fra øre til øre👩‍🌾💚

  1. Blomsterfest: Utforsk hagens fargerike skjønnhet og nyt duftene og fargene som omgir deg. La blomstene være stjernene i hagen din, og la dem minne deg om livets skjønnhet og forgjengelighet.
  2. Grønn glede: Skap deg et stille hjørne i hagen hvor du kan slappe av og finne ro i naturens armer. La deg omfavne av trærnes skygge og la lyden av fuglesang fylle hjertet ditt med glede.
  3. Hageselskap: Inviter venner og familie til å dele hyggelige stunder i hagen din. Arranger en grillfest eller et piknikbord under åpen himmel, og skap minner og latter som varmer hjertet ditt i lang tid.
  4. Vannlek: Slipp løs ditt indre barn og nyt en forfriskende vannlek i hagen. Sett opp en vannspreder eller hageslange, og la vannstrålene skape lek og latter på varme sommerdager.
  5. Smakfulle øyeblikk: Utforsk gleden ved å dyrke dine egne grønnsaker og urter i hagen din. Høst inn ferske tomater, agurker eller basilikum, og opplev den magiske smaken av maten du har dyrket med kjærlighet og omsorg.
  6. Solsikkeprakt: Plant solsikker og la hagen din skinne i all sin prakt med deres strålende gule blomster. Solsikker tiltrekker seg bier og sommerfugler, og sprer liv og glede i hagen din.
  7. Hengekøyeglede: Finn det perfekte stedet i hagen for å henge opp en hengekøye. Dette vil bli ditt eget lille paradis, hvor du kan finne fred og hvile, og la naturens vuggende bevegelser bringe deg til et sted med indre ro.
  8. Måneskinnsstunder: Nyt de milde sommernetter og opplev hagen i måneskinnets magi. Tenn levende lys eller bål, og nyt stillheten og den spesielle atmosfæren som måneskinnet skaper.
  9. Eventyrhage: Lag en eventyrhage som inviterer barna til å utforske og la fantasien blomstre. Bygg en liten skogshytte eller skap et labyrintmønster i gresset, og la barna skape sine egne eventyr i hagen.
  10. Hagedrømmer: Bruk juli måned til å drømme og planlegge. Visualiser hvordan du ønsker at hagen din skal se ut i fremtiden, og sett opp mål for å gjøre drømmene dine til virkelighet. Skisser opp ideer og la drømmene veilede deg i skapelsen av ditt eget hageparadis.


Nyt hver eneste dag i juli i din egen lille hageoase. Ta deg tid til å observere, slappe av og skape gode minner.

Sommeren er her for å glede oss, og hagen er det perfekte stedet å oppleve den magiske sesongen. Så kom deg ut i hagen, smil og la sommergleden blomstre🌿🌻🌱🍓🪴